Dag decoratieliefhebbers

 

Ik ben Ann, een gedreven lerares Nederlands die al haar hele leven als hobby bloemstukken en knutselwerken maakt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Had iemand een mooi bloemstuk nodig voor welke gelegenheid dan ook, dan werd hier op de deur geklopt. Toen die hobby een beetje uit de hand begon te lopen, besloot ik er mijn bijberoep van te maken... 

Ik kreeg onlangs de diagnose borstkanker. Het is voor mij heel vermoeiend mijn job fulltime vol te houden. Het zou dus heel fijn zijn mij daarnaast hiermee bezig te houden en een centje bij te verdienen.

 Ik maak out of the box decoratieve stukken voor al uw feesten: , communie/lentefeest, babyborrel, (sweet sixteen) verjaardag,  vrijgezellenfeest, homewarming, pensioen, huwelijk...

Op aanvraag hou ik rekening met hobby's, interesses, lievelingskleuren, lievelingsbloemen (droogbloemen of zijden of andere hoogwaardige kunstbloemen, eventueel echte bloemen - wel op tijd aanvragen dan)

Ik verwerk er indien gewenst ook cadeaus in (denk bijvoorbeeld aan een fopspeen in een stukje als geboortecadeau)

Ik maak ook meer algemene stukken rond de feestdagen (Kerst-Pasen-Moederdag...) of tijdloze boeketten en bloemstukken om je eigen interieur op te fleuren.


Elk stuk wordt met liefde gemaakt met droogbloemen en/of kunstbloemen van hoge kwaliteit en zal van uw feest hopelijk een feest met een kwinkslag maken!!!

Mooi meegenomen is dat de bloemen achteraf niet verloren zijn . Gestabiliseerde droogbloemen blijven maanden tot jaren vers en kunstbloemen blijven voor altijd hun schoonheid behouden. 

Droogbloemen zijn aan een serieuze opmars bezig. De tijd dat die alleen thuishoorden bij oma onder een globe is allang voorbij. Het is een hip item geworden dat in elke interieur kan passen. 

 Dus aarzel niet en snuffel eens rond op mijn website om te ontdekken of mijn creaties iets voor jou zijn!!!

 

Hopelijk mag ik binnenkort ook jouw feest of interieur opfleuren. 

 

Creatieve groetjes, Ann