Over mij

Beste bezoeker


Fijn dat je een kijkje komt nemen!

Ik stel mezelf even voor.

Ik ben Ann, een gedreven lerares Nederlands. Als leerkracht ben je vaak met je hoofd bezig. Jaren geleden zocht ik een hobby die me even wat rust in het hoofd zou bieden. Ik vond dat in bloemschikken. Hoewel ik nooit lessen volgde, bleek uit de reactie van anderen al snel dat ik er talent voor had. Als iemand een bloemstuk of boeket nodig had, dan stond ik altijd paraat. Alleen voor mezelf stukken maken viel een beetje duur uit...

Toen die hobby een beetje uit de hand begon te lopen, besloot ik er mijn bijberoep van te maken... Ik ging er voluit voor.

Door ziekte is mijn job fulltime uitoefenen quasi onmogelijk. Een rustige job van thuis uit, zou de perfecte aanvulling zijn.

Het liefst maak ik 'out of the box' decoratieve stukken, stukken die je nergens anders kan vinden. Of het nu gaat om een of andere feestdag, of om een persoonlijk cadeau, ik probeer er iets unieks van te maken.

Op aanvraag hou ik rekening met hobby's, interesses, lievelingskleuren, lievelingsbloemen (droogbloemen of zijden of andere hoogwaardige kunstbloemen, eventueel echte bloemen - wel op tijd aanvragen dan)

Ik verwerk er indien gewenst ook cadeaus of namen in (denk bijvoorbeeld aan een fopspeen in een stukje als geboortegeschenk)

Mooi meegenomen is natuurlijk dat de bloemen achteraf niet verloren zijn . Gestabiliseerde droogbloemen blijven maanden tot jaren vers en kunstbloemen blijven voor altijd hun schoonheid behouden (tenzij je ze te veel in de zon zet).

Droogbloemen zijn aan een serieuze opmars bezig. De tijd dat die alleen thuishoorden bij oma onder een globe is allang voorbij. Het is een hip item geworden dat in elke interieur kan passen.

Dus aarzel niet en snuffel eens rond op mijn website om te ontdekken of mijn creaties iets voor jou zijn!!!

Hopelijk mag ik binnenkort ook jouw feest of interieur opfleuren.

Creatieve groetjes, Ann

 

Contact

Kom gerust langs na het maken van een afspraak
Molenstraat 48A

9700 Oudenaarde (Eine)

Tel: 0471/66.45.93.

Email: FloraStien@hotmail.com

Images provided by Pexels

Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!