Services


(Tafel)versiering voor uw feesten

U kan op FloraStien rekenen om uw feest op te fleuren met tafelstukjes, grotere bloemstukken, kleine geschenkjes ... in droogbloemen, kunstbloemen en op aanvraag echte bloemen. Van lekker traditioneel tot knotsgek: ik hou rekening met al uw wensen.
Ik kom de versiering indien gewenst zelf plaatsen. Om alles een mooi geheel te laten vormen, kan ik eventueel ook andere decoratie als tafelkleden, kaarsjes, ballonnen, nam"en.... voor u aankopen.

Uw etalage in een mooi jasje 

U kan ook op FloraStien rekenen om uw etalage ten volle te laten opvallen met dat unieke stuk...


Persoonlijke cadeaus

U zoekt een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid: een babyborrel, verjaardag, huwelijk... Ik maak jouw cadeau op maat. Ik hou rekening met hobby's, passies, favoriete kleuren, namen... Wat u maar wil.

Homedecoratie op maat

U heeft thuis een leuke vaas of potje en weet niet goed wat ermee aan te vangen. U hebt een plekje op de kast dat maar niet gevuld raakt... Ik maak een prachtstuk voor u rekeninghoudend met uw interieur en persoonlijke smaak!

Workshops

Workshops kunnen worden aangevraagd via mail. Laat me weten met hoeveel personen (of kinderen) u een workshop wenst te boeken (min 4 personen), rond welk thema en wanneer... We prikken een datum en maken er een gezellige workshop van bij mij thuis.

Contact

Kom gerust langs na het maken van een afspraak
Molenstraat 48A

9700 Oudenaarde (Eine)

Tel: 0471/66.45.93.

Email: FloraStien@hotmail.com

Images provided by Pexels

Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!